trött :p

Jag har inte orkat skriva på ett tag. men nu blir det ett långt inlägg, ska berätta om veckan. :)

i söndags sen så skulle jag och jessi fika men det va fullt så vi kom på att va fan vi kan ju gå till bc det va ju ett tag sen. Så vi gick dit och spela biljard och drack red bull och cola, efter det så gick vi hem till Franco en kompis och träffa honom och hans två kompisar Ali och David :) efter det så tog vi spårvagnen och bussen hem och gick och la mig. :)
Måndag, då va jag först på stan med jessica sen så träffa jag Nina lite senare på stan och vi gick på stan innan vi gick och tränade, vi skulle träna bodystep, men efter en halvtimme orkade vi inte mer, det va inge kul för det gick så snabbt så vi hann inte med, (lite svårt när man är ny och man inte vet stegen) sen gick ja hem och laga mat .
Tisdag, vakna ja ganska sent, sen ringde frida och fråga om ja skulle följa med henne och handla, så ja följde med henne sen hem och käka och sen tillbaka till frida och färgade mitt hår, sen på torsdagen så det blev att kolla på film till 6 typ sen göra iordning sig eftersom man hade lovat pappa att komma hem till honom och fika. så ja gjorde iordning mig sen hem till honom kolla på tv, pratade och fikade. =) sen blev det att dra sig hemåt vid 11 , halv tolv, det va väldigt kallt att gå hem :/ sen när ja väl kom hem så blev det att kolla på film igen haha, ja börjar fan bli film beroende haha. sen nu sitter man här och lyssnar på massa låtar. Och sen kom en låt på som heter skin, och den fick ja av min bror så  började tänka på honom. varför måste han bo så långt bort? saknar han som fan.. alla våra bråk, alla våra stunder som vi kunde sitta och snacka under hela nätter. och allt sånt. Nu gör man inget sånt. kanske pratar med honom en gång i månaden nu. saknar han som fan asså. han var som en bästa vän, ja visste allt om honom och han visste allt om mig. Nu ingenting. allt har bara försvunnit. det blir jobbigt. men Kommer alltid att älska honom . <3
 nej om man ska ut och röka sen sov


Helgen :)

Jag tänkte berätta lite om helgen. :)
Fredag :)

jag träffade Jessica utanför min skola i fredags, sedan gick vi ner tills tan och köpte en jacka till mig och sen å köpte jessi ett par skor, sedan gick vi och fikade och sen träffa en kompis till henne och lämna fribiljetter och sen drog oss hemmåt :D Det blev att börja göra iordning sig och sedan dra till frida och fixa sig mer där och sedan ta bussen ner till stan för att träffa jessi och tessan och sen dra på förfes med några killar. Dom va jätte trevliga och jätte roliga. och Jessi gick klockan halv 11 för att hon skulle jobba. vid 11 tog jag, fia, tessan och frida en taxi ner till otten och gick in och hade skit kul. Sedan efter otten blev det att gå till leons och äte lite. och sen blev det taxi hem och sova:)
Lördag :D
Vakna vid 4 och låg och drog mig i sängen orkade verkligen inte gå upp. men efter ett tag ringde ange och vi skulle ju festa med blai och några för det va avskedsfest. VI kom dit vid kvart över nio, ja och Ange hade skitkul. vi dansa loss. har aldrig sett henne dansa så :) hon var helt otrolig. Vadå att du inte kan dansa :p Senare så skulle vi ner till stan för att anges spårvagn gick och självklart att ja följer henne plus att ja va lite små hungrig så det blev några cheesburgare också. sen gick vi till spårvagnen och ja skulle till blai igen. men ja orkade och dom skulle ner till mc då. och jag ville inte sitta där igen och sitta och vänta på dom så ja tog bussen hem sen somna ja ganska fort. :P
Söndag. :p
idag har ja inte gjort mkk. sovit och vakna för ett tag sen :P ska bara vakna till lite sen senare ska ja ner och fika med jessi på stan, sen får man väl se vad som händer :) 
skriver lite senare. Hej då, Puss (K)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0