Vackert väder :)

Hej hej !
Det har hänt väldigt mycket sen ja skrev sist :)
Först och främst ska ja väl säga att nu är man helt singel igen. Men har fått en Underbar vän i stället :)
Så nu har man börjat festa och träna igen då :)
Varit med larsa väldigt mycket och sedan har man haft praktiken och så.
vi var ju lediga två dagar förra veckan så skööönt :) Självklart blir det aldrig som planerat.
Förra veckan var ja och hälsa på mina kära kusiner på tisdagen, så underbart mysigt som vanligt. Love you girls <3 Alltid så mycket att prata om, saknar er <3
På onsdagen var ja med ange, vi skulle festa men de vi skulle festa med trippa ut hahaha. SÅ MINUUUUS!
På torsdagen var jag bara hemma eftersom det va sämsta vädret också hihi.
Fredag kom larsa hem från tranås så va hos honom och bara tog det lungt, blir att åka hem rätt tidigt .
På lördagen hamna vi på en fest hos T. Så roligt hade vi, de va knöl fulla och spla tv spel haha, fattar inte hur inne man kan va i ett tv spel ;) Jag och larsa drog när de skulle ut på krogen, sen åkte ja hem. Resten som hände vet de närmaste som ja känner om ;) Helt craaazy va det. Nu efteråt fattar ja inte så jätte mycket haha. Men de ja träffa helt underbara människor, så öppna och roliga, man kan aldrig ha tråkigt med dem.
Söndag så var ja hos larsa igen och tog det lungt sen åkte ja och övningskörde med mamma :) åkte från himpa till vrinevisjukhuset och parkera och sen körde hem och parkera i våran carport haha :)
sen blev det att gå ner till larsa på kvällen igen. Sen hem för att sova, har ju praktik fortfarande.
Sista dagen imorgon :) fan kommer sakna alla små pluttar... :( dom är ju så otroligt söta. Men snart tar man ju studenten JIPPIIIIIE , kan det kännas skönare :D Och plus att bror min kommer ner med min lilla tjeja, fan du är redan 1 månad snart så otroligt :) Aja nu ska ja ta och äta något efter träningen. Ha det Pusssss ! <3

Torsdag 14/5...

Hej !
Det har inte hänt mycket sen i söndags. Har varit på praktiken och sen har ja varit hemma och tagit det lungt och jobbat lite med skoluppgifter som jag ska lämna in, sen har jag pratat med kusinerna och varit med mamma. 
Idag så hade jag praktik, efter de så åkte ja hem till ange för att äta mat och plocka deras ögonbryn. Har inte varit där på ett tag det har varit så mycket som har hänt och med praktiken och så. Men det va riktigt trevligt, så nu ska ja gå och lägga mig när som för jag ska åka hemifrån klockan sju imorgon :/ haha ibland är man för trött att gå upp tidigt, men barnen får en att bli på sånt bra humör så jag tycker det är trevligt och mysigt när de kommer helt trötta och så vill de bara sitta och mysa ett tag innan de börjar leka :)
Så underbart söta är de, speciellt när de vill kramas och när de minsta är trötta då blir de nästan som små apor, hihi kanske låter roligt men de håller fast så otroligt hårt i en haha.
aja nu måste ja sova så jag orkar med allt imorgon. Pusspuss!




 
Idag har jag varit rökfri i två månader :D är så stolt över mig själv, trodde först inte att det skulle gå. men det gjorde det. det handlar bara om att man måste ha motivationen och viljan. Många mer månader ska det bli :)





I have never seen anyone as beuatiful as you .
jer mislim na tebe,ti si najbolje sto je se meni desilo, Sanjam te i volim te puno bebo!! <3

Söndag... :/

Hej !
I helgen har det inte hänt så mycket. I fredags var jag bara hemma, det va ju inte direkt det bästa vädret ute :p Va hemma och såg på " så ska det låta" och " singin bee" hahaha kankse inte de bästa programen men det är roligt att se på och lyssna på de låtar som de sjunger :p
sen igår va ja och körde med mamma, körde till klinga, riktigt roligt och skylten hade flygit av när ja hade kört så den va borta :p Sen åkte vi in till stan och jag tog en fika med larsa och prata lite. Känns riktigt bra att ha fått tillbaka kontakten med honom. Tack för att du har funnit där för mig i helgen :) <3
Sen blev det att åka hem med mamma för att sedan gå ner till stan igen för att se på någon 30 minuters teater. jag och André fattade verkligen ingenting haha.
Sen gick vi hem och senare på kvällen gick jag ner till stan för att möta jess och ta en fika. det var väldigt länge sen, det va trevligt, vi tog en cola och satt och prata om vad som har hänt och lite så.
Idag har det inte hänt så mycket, har varit lite deppig idag, så har bara legat hemma och har inte orkat göra något. Bror min ringde förut också riktigt härligt att få prata med honom. Så skönt att du finns där kim fast att du är ungefär 9 timmar ifrån mig :/ :D Jag längtar tills de kommer ner. Älskar er alla.
Mamma får man ju inte glömma. Du är min ängel mamma. Älskar dig mest <3 Det är verkligen skönt att vi har den kontakten vi har och att du stöttar mig och finns där för mig <3 Det är vad som har hänt sen i torsdags, inte så jätte mycket men men.

Nej nu kanske man ska försöka att sova lite, ska ju ha praktik imorgon och börjar kvart över 6 så man kanske ska få lite sömn tills imorgon :) Måste säga att på torsdag har jag varit rökfri i två månader, är riktigt stolt över mig själv.
Tack till alla som har funnit där, det betyder väldigt mycket för mig. Älskar er, vet inte vad jag skulle göra utan er!





It's the fallin' in love that's makin' me high,
It's the wondering around that's makin' me cry,
Every night I'm awake, there is nothing I can do about it,
You've got to know what I mean when I ask do you
love me.

Say, say you will be mine,
I need you by my side,
True
love is so hard to find.
Say, say you will be mine,
You're always on my mind,
Until the very end of time.

It's the being in love thats makin' me blue,
It's the dreamin' of you that's makin' me happy.
Every minute of today seems like yesteday, can't believe that I feel this way,
For my heart can't wait, so listen to me, I'm callin' for you now.

Say ooh, say oohh.
Say, say you will be mine,
I need you by my side,
True love is so hard to find.
Say, say you will be mine,
You're always on my mind,
Until the very end of time.

[
Music Break]

Say, (say), say you will be mine (say you will be),
I need you by my side (by my side),
True love is so hard to find.
Say, (say), say you will be mine (say you will be),
You're always on my mind (always on my mind),
Until the very end of time (time...).

jer mislim na tebe,ti si najbolje sto je se meni desilo, Sanjam te i volim te puno bebo!! <3

Torsdag....

Hej hej!
Vet inte riktigt vad ja ska skriva, idag har jag inte gjort så mycket. Träffa ange ett tag sen bara tog det lungt, sov inte så jätte bra i natt, men det är så livet kan vara ibland. Det är bara att hoppas på det bästa.
Är så glad över att ja har mina vänner och min familj :) tack för allt, det betyder så mycket för mig..
Vet att det kommer gå över, just nu känns allt bara så jobbigt. Men som sagt tiden läker alla sår..
finns inge bättre att veta att de närmaste man har finns där och stöttar och tröstar en. <3 Älskar er alla.


Och självklart saknar man sin bror och hans familj, har en massa bilder på min brorsdotter nu. Bara längtar tills jag får träffa diiiig. Hon är så himla lik kim och är så himla sööt. Hon får en att bli på ett bra humör =)
Min Lilla tjeja, så himla söt ( Man vill ju bara pussa sönder henne :p )


Volim te i sanjam te puno bebo!!!!! <3

Måndag 4/5

Hej !
Självklart så vann barca i lördags, de vann med 6-2 för de som inte visste :p Efter matchen kom min bebis hem så vi myste lite oah sen la vi oss och sov för sen på söndagen skulle han ha träning tidigt på morgonen :/ Så jag fick ligga i hans säng helt själv tills han kom hem. När han hade kommit hem så vila han lite och sen myste vi lite medans vi vänta på att hans föräldrar kom hem så vi kunde ta bilen hem till mig:) dom kom runt 7 så då tog vi bilen först till mc för äta :) sen åkte vi hem till mig och kolla på tv och myste tills vi skulle sova. jag öppnade på dagis idag så jag började klockan kvart över sex så va tvungen att lägga mig kanske tidigt för att orka gå upp. Medans ja gick upp kvart i sex så fick bebis ligga kvar och sova, så han fick mina nycklar för att låsa efter sig sen när han bestämde sig för att åka :) Sen åkte jag hem och nästan somna i soffan sen åt jag och sedan ner för att hjälpa mamma i tvättstugan. Så nu har jag hjälpt henne att fixa tvätten och varit ute och övningskört lite , gick väldigt bra. så snart ska jag gå en promenad med mamma för hon ska ta ut pengar ;) kanske skriver mer sen :)

Är så glad över att ha blivit faster. Min lilla tös får jag träffa på studenten, längtar efter henne så mycket :)

Snart varit rök fri i två månader :) Grattis till mig..

Sanjam te i volim te puno bebo !!! Poljubac (K)

Äntligen =)

Hej hej!
Vet att jag inte har skrivit på ett tag men har börjar praktiken och är väldigt trött efter att ha tagit hand om alla söta små barn :) Sen har jag träffat min bebo flera gånger, sitter faktiskt hos honom nu och ska se barca matchen, men han är hos en kompis och ser den som han alltid gör så sitter här helt själv :/ men men nu ska jag sätta mig och se matchen

Måste ju säga att jag äntligen har blivit faster nu, Faster tjeja föddes den 1 maj klockan 15.43 :) Så söt och så lik min bror . Väntar på att få träffa henne i juni :)

Nej nu ska jag se fotbollen kanske skriver sen :) eller så skriver jag när jag har tid :P Puss hej <3

Volim te puno bebo! <3

RSS 2.0