Tisdag :/

Hej !
Det har inte hänt så mycket sen min bebo har åkt, har varit i skolan, sen hem och gjort massa arbeten och pluggar. I igår var jag och träna med ange, brukar ju träna tisdagar också men hon ville vara med en kompis till henne. :) Så nu har jag gjort klart ett arbete som blev på 6 sidor om barn och ungdomsjukvård, snacka om att man är trött på den läraren, hon måste ju hata träd eller något, hon bombar oss med uppgifter... :S
Har fått sms av min bebo varje morgon också, men har känt att det är skönare att få på kvällen än på morgonen, har märkt hur van man har blivit att prata med varandra på kvällen innan man somnar, för just nu är det lite svårt, för man har den där vanan att man får ett god natt sms innan man somnar. Men han verkar ha det kul och bra så det är bara att vara glad för hans skull och hoppas på att han tänker lite på mig så han inte har för kul :P ja mislim na tebe, Sanjam te puno bebo,  jesi moj srdašce i volim te <3 (K)

Nej nu måste jag sova, jag har NP i svenska imorgon från 8.10- 13.00 haha visst låter det roligt. njae det tycker inte jag, men kommer ändå inte sitta där ända tills 13.00 haha brukar vara klar efter ca 2 timmar :P

Innan jag glömmer, jag har varit rökfri i 17 dagar nu :) känner mig väldigt stolt över mig själv. trodde verkligen inte att det skulle funka men det gjorde det. Bara man vill, och har bestämt sig så går det :)

God natt, kanske skriver imorgon Puss !

Söndag :/

I fredags va jag i skolan och sen blev det att gå hem och göra sig iorgning för att sen åka till min bebo, vi åt tacos hemma hos honom. Helt underbara föräldrar har han :) sen blev det att åka och köpa tjokis godis och sen vidare till nihad, för att se film med han och hans tjej. hehe och självklart ska dom köra sten, sax, påse om vilken film det ska bli, och min bebo vann så det blev ghetto blaster och den har man ju sett några gånger :p och jag somnade som jag har gjort de senaste gånger, vet inte varför för jag känner mig inte trött innan filmen sen så fort jag lägger mig i bebos famn och lyssnar på hans andning så somnar jag som en lite bebis ;) Efter filmen spela dom lite poker, men ja va för seg för att vara med, haha men skylde på att jag inte kunde :p Sen skjutsa nihad mig till stationen där tåget var försenat en kvart först, men det blev att det inte kom förens efter 20 minuter, sen tar det ju 26 min att komma tillbaka i norrköping så va hemma runt tjugo över 1 och som tur var så kom inte spårvagnen förens vid halv, sen åkte jag hem. Fick ju gå från ebersteinska men det är ju inte så långt hem till mig. Ringde bebo på vägen hem, som tur va hade han inte somnat än.Sen när man kom hem så blev det att sova efter ett tag :)

Lördagen, vakna jag vid 1 någon gång, jag va så seg. ville knappt gå upp först men sen gick jag upp och åt frukost :) sen blev det att ta det lungt på dagen, Satt vid datan, prata lite med mamma, åkte och lämna in min mobil som gick sönder för ungefär 5 månader sen haha, sen hem igen och städa och äta sen kom min bebo :) jag åt, sen duscha ja medans bebo satt vid datan, sen blev det att mysa lite i sängen och pussas och kramas lite. Sen gick vi till bilen för att byta parkering och för att mitt fetto ville ha pizza till svenska matchen :) sen hem igen. Så kollade vi på matchen sen låg jag och på hans bröst och vi låg och myste lite och självklart somnar jag, och vaknar upp efter nån timme, då har min bebo somnat också så jag gick upp och stängde av data och tv och går och lägger mig. Sen somna vi om igen. :)
Ville verkligen inte gå upp imorse, men jag ville ju säga hej då till min bebo.
Jag gick upp och gjorde frukost åt honom och mig, sen efter vi hade ätit så la vi oss i sängen och kramades sen helt plötsligt var klockan så mycket så han va tvungen att åka. efter han hade åkt så blev jag helt nere, har varit nere hela dagen. vet att han bara är borta en vecka. men när han är hemma pratar vi ju hela dagen , först sms sen på kvällen får jag höra hans röst innan man somnar. Men nu kan man inte prata så. Nu kommer ja bli glad om jag får mer än två sms om dagen :( Men som sagt han kommer ju tillbaka snart. så jag klarar mig :)
ja mislim na tebe, Sanjam te puno bebo,  jesi moj srdašce i volim te <3 (K)

Torsdag

Har inte skrivit de senaste dagarna för att jag har haft fullt upp :)
I tisdags så var jag i skolan sen blev det att gå och träna med ange och sen vidare till konst med frida och familjen för att se när min bebo spela mot sylvia :) det sluta 1-1. Jag tyckte att min bebo va duktig :) sen blev det att gå hem och lämna filt m.m. jag och frida gick i halvlek och hämta filt, kaffe och så för det va svinkallt ute. Efter att ha lämnat filten gick vi och möte min bebo för han skulle sova hos mig :) han var hungrig så vi gick och köpte mat till honom, för det fettot ville ha hamburgare :p sen vidare hem till mig där jag och min bebo hade det mysigt och är så glad att han kom :) sen somna vi sött. Det är så underbart att träffa honom :) man glömmer bort allt annat och tiden går verkligen för fort :( På onsdagen blev det att gå till skolan medans bebo låg hemma hos mig tills han skulle ta bussen hem. :p efter skolan åkte jag hem till ange eftersom det var onsdag :) jag umgicks med onsdags familjen och noppa deras ögonbryn och åt en jätte god sallad :) Sedan blev det att möta bebo i klocket för att sen åka vidare hem till mig :) Och som vanligt hade vi det helt underbart igår igen, så jobbigt att tiden ska gå snabbt när man mår bra och har det roligt. Han åkte hem imorse innan jag gick till skolan och jag saknar han redan och nu helt plötsligt går tiden hur sakta som helst. Jag bara väntar tills det blir lördag så jag får träffa honom igen innan han åker till turkiet en vecka :( Men kommer nog gå bra :) Nej nu ska jag lägga mig och vänta på att han ska styrketräna klart så man får prata lite med honom innan man somnar.

Ajust det, har varit rökfri i 12 dagar nu :) är väldigt stolt över mig själv. Är inte så jätte svårt nu när det gått nästan två veckor, Är början som är jobbigast, men ger man sig bara fan på det så går det :)

Ha det bra Puss.

Sanjam te bebo, volim te puno <3

måndag 23/3

Hej !
I fredags åkte jag till ange, vi åkte in till stan och köpte present till far min eftersom han fyllde år igår :)
sen tillbaka hem till ange för att se "så ska det låta" med hela hennes familj, riktigt trevligt faktiskt, alla satt och sjöng hihi.
sedan blev det att åka hem och sova.
Dagen efter ringer frida och jag går hem till henne och dricker en kopp kaffe och sedan ger vi oss i väg för att springa , whihu vi sprang, gissa om vi va typ döda efteråt men vi sprang :) sen vidare hem till hennes mamma och hämta vatten och sen blev det att gå ut och gå vi gick från ektorp till längst ner i klocket och sedan tillbaka hem :) Sen kom min bebis vid 7 typ och då blev det att åka hem till pappa för att fira honom och sen åkte vi hem igen och la oss och kolla på film :) och sen somna vi sött :) sen på söndagen så tog vi det bara lungt, låg och myste och kolla på film och låg och prata och självklart kolla barca matchen :) Sen blev det att sova för att gå till skolan tidigt i morse :p
idag har inte hänt mycket, har varit i skolan, har äntligen gjort klart projektarbetet, sen hem och plugga har ju prov imorgon på allergi, astma och diabetes :p inge kul att plugga till, sen har ja varit och tränat med ange idag, så sprang och gick på löpbandet riktigt skönt faktiskt, sen hem för att ta något att äta för att sedan fortsätta att plugga, så blev precis klar med pluggandet, så ska ringa min bebo och prata lite med honom innan man går och lägger sig, och hoppas på att han kan komma imorgon. :) Min bebo åker ju till turkiet på söndag så måste ju hinna träffas lite innan ;) hihi 
Aja sov gott allihopa . 

Sanjam te bebo. spavaj slatko, Volim te puno <3 // Puss Puss <3
 

Saknar :(

Saknar dig så himla mycket kim, och är så glad över att ditt liv äntligen har fått en mening och att du är glad och är som en ny person. Älska dig förut men älskar dig mer nu. Är så glad att du äntligen har fått i ordning på ditt liv och hittat den personen som betyder allt för dig och som du ska skaffa familj med. Hon är en helt underbar person, så kan örstå vad du ser i henne. så är så glad att jag ska bli faster åt min lilla brors dotter Amanda tingeling Sofia <3 Hoppas vi träffas snart bror, trodde inte att en saknad kunde vara så här stor. Från att haft skit bra kontakt till att knappt prata. från att ha bråkat till max, till att inte ens tjaffsa. Klart man är glad att det är över men självklart saknar man dom också :) Men ni kommer ju ner snart. och måste få träffa Jennifer, har ju inte fått träffa henne än, men hon verkar vara en stark och underbar flicka. Allt hon stått ut med, klarar hon det så vet man att man inte ska klaga på sitt liv och vara stolt över den man är... Ta hand om din familj nu bror, vet att du klarar det <3
Älskar er alla en massa, Kim, Meta, Jennifer, Wilma, Hampus och självklart lilla Amanda.


 Här ligger fasters lilla flicka, kan du komma ut så jag får hålla dig :)


Bror min när han tog studenten, hitta inte någon annan bild, Älskar diiig <3

SKriver mer lite senare :)
Ajust det och bebo är och spelar match så nu önskar vi honom lycka till och han kommer klara det skit bra. min lilla fotbolls stjärna :D  Sanjam te bebo i volim te puno :) (K)

Puss hej !

Torsdag :)

Hej !
Idag börja dagen med att min bebo väcker mig och tjatar om frukost ;) så efter ett tag när jag tog mig orken att gå upp så gick jag och gjorde frukost åt oss, sen blev det att göra iordning sig för att följa honom till tågstationen, så jag gjorde det och pussa honom hej då, sakna honom så fort han gick på tåget ;)

Sen blev det att åka hem och börja med alla dessa j'vla skol uppgifter, ibland undrar man om lärarna verkligen mår bra när dom ger oss så mycket att göra. Så håller fortfarande på med dom j'vlarna, så himla tråkigt är det.

Blev att gå över till frida lite snabbt för att dricka kaffe, som vanligt säger vi att det ska gå fort, joo men heller hur, va där i två timmar och hjälpte henne att gå i ordning på tattueringen hon vill göra, så nu är den klar.

Så jag har precis kommit hem, så nu sitter jag här och ska börja med uppgifterna igen :( Och vänta på att min bebo ska höra av sig, :) han är med sin roliga kompis, hihi en riktig rolig kille det där hehe, Hälsar ljummet ;)

Sanjam te bebo i volim te puno :) (K)

Skriver kanske mer sen :) Ha det bra Puss !

Onsdag :)

hej hej !
nu sitter jag hä med ange och väntar på att gå till bussen som går fem över :) Kom hem precis från att ha mött ange på stationen eftersom jag var i linköping igår hos min bebo, hade jätte trevligt och mysigt, fick/tog en massa kort på honom när han va liten :) Sen efter mött ange vid stationen åkte vi till stan och köpte hårfärg och snart ska vi vidare till henne och färga håret och noppa hennes ögonbryn och äta god mat :) Sen ska jag ner och möta min bebo vid stationen och senare vidare till mig :) Sen ska han sova här tills imorgon :) Volim te bebo (K)

Har varit rökfri i fem dagar nu också. så känner mig jätte duktig. Fy fan va äckligt det luktar om de som röker så förstår varför alla har sagt att det luktar och att man inte har förstått det innan :) men just nu går det bra, så det kommer gå bra hoppas jag :) Nej nu ska ja dra mig vidare. Puss <3


Tisdag ;)

Hej !
Har inte skrivit sen i fredags, men allt var helt underbart. Va ju med min bebo hela helgen och kunde inte önska att det blev bättre. Så nu håller jag på att göra mig iordning för att åka till min bebo, har ju studiedag onsdag och torsdag :) Men måste fortsätta göra mig iordning nu, kanske skriver senare, eller så skriver jag imorgon, Puss !

Glad :)

Hej ! nu sitter ja här vid datan med ansikts mask och ser konstig ut haha, blev kritvit av masken så får se om det blir något bättre efter man tagit bort den medans jag väntar på att min bebo ska komma :) han hade match idag och vann med 2-1 , glad för hans skull. Det är så segt att bara sitta här och vänta. Håller på att plocka undan lite :P sen har man varit och köpt godis och något och dricka till fettot också ;) Jag har bestämt mig för att sluta röka, ja håller på att försöka men det går sakta men säkert ;p Ska åka och köpa sån där nikotin spray imorgon, får se om det funkar, hoppas det :) Känner att det är bäst att sluta på grund av hälsan och hur dyrt det är och även för min bebo :) så hoppas jag klarar det :)

Idag har det inte hänt mycket. Varit i skolan och haft så tråkiga lektioner , blää är så trött på skolan så det inte är sant så det är skönt att det är helg. Plus att min bebo ska vara här hela helgen :) det ska bli så trevligt och mysigt, har saknat han så mycket :( Så när han kommer så ska vi tjocka oss och se film, jag och mitt lilla fetto :P sen blir det för oss att sova, sen imorgon ska vi ta hand om min lillebror hihi så då blir det tjocka oss och se på film igen, sen tror jag att de kommer spela lite tv spel också hehe.

saknar min kära bror också, är så glad för han och metas skull att de ska få en liten flicka :) wiie nathalie ska bli faster :) Lillskiten kommer i april någon gång. :) synd att de bor så långt bort annars skulle ja vara barnvakt ofta kan ja lova :) Hoppas att ni kommer ner snart, Älskar dig kim, saknar dig massoooor. <3

Nej nu ska jag fortsätta städa lite så det är fint när han kommer ;) Uppdaterar kanske imorgon :p Pusss

Hej :)

Har inte bloggat på ett tag, men ska ja va ärlig så är det för att ja inte har orkat hihi, kan va lite jobbigt ibland. Men har inte hänt så jätte mycket. :) Har varit hos mina älskade tvillingkusiner och festat med dom och bara tagit det lungt, förra veckan klippte ja Lollos lugg :) Sen är det mycket i skolan som vanligt. Och så har jag varit hos pappa och kollat på deras nya hund som dom köpt hihi.

Sen Har jag varit väldigt mycket med min bebo. :) så glad för att träffat honom, han är helt underbar, Det känns så bra att ha träffat honom, kan verkligen prata om allt med honom, fast om det är jobbiga saker som bara mina kompisar och min familj vet om, men litar på honom, och han betyder så mycket för mig. Känns bra att ha honom vid min sida. Bebo du betyder väldigt mycket för mig och du vet hur jag känner. <3 fattar inte varför ja inte har hittat honom tidagare. Han har fått mig att känna mig så älskvärd. trodde inte från början att ja va värd någon som honom. Han är det bästa som hänt mig på länge :) vet att du vet det bebo, kanske säger det ofta men vill verkligen att du ska veta det. Förra helgen va ja och festa med han och hans kompisar, riktigt roligt. Hans kompisar är roliga dom :) Va på platens i linköping, riktigt coolt ställe och där verkar killar ha lite mer respekt för tjejer än vad dom har i norrköping. Men riktigt trevligt faktiskt :) Sen blev det hem och sova, riktigt mysigt. Sen på söndagen blev det att åka hem till mig och ta det lungt. Och hade ju lovat min bebo att klippa honom så gjorde det. Och självklart blir min lilla fetto sugen på mc så vi åkte och köpte mat till honom också :) sen blev det att ta det lungt och sen sova eftersom man har en tråkig skola att gå till på måndagen. Ville verkligen inte gå, ville ligga kvar och sova och mysa med min bebo. Sen nu har vi inte träffats sen i måndags morgon, saknar min lilla bebo, men pratar ju med honom nästan hela tiden så det känns bra ändå :) så hoppas verkligen att du inte kommer jätte sent på fredag och att ja får träffa dig mer i helgen, hur ska ja klara mig annars :( ;)

Idag har man inte gjort så mycket :) varit i skolan sen hem till ange eftersom det är onsdag :) vi har ätit, jag har noppar ögonbryn och klippt luggen på Min "extra" mamma. Sen blev det att åka hem för att klippa luggen på linn också :) så nu sitter jag här helt själv och längtar efter min bebo. medans han ser på barca matchen ;) ska försöka att skriva imorgon också om jag orkar hehe. Ha det bra :) Puss

RSS 2.0